Fotografija: Nove kante dobit će svi stanovnici Daruvara/Foto: Niksa Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Nove kante dobit će svi stanovnici Daruvara/Foto: Niksa Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Darkom od sutra dijeli plave, žute i smeđe kante stanovnicima daruvarskog naselja Slavik

Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima u vremenu od 8 do 14 sati, a u vremenu od 14 do17 sati spremnici će se moći osobno preuzeti na početku ulice SlavikDjelatnici Darkoma će od sutra pa sve do četvrtka dijeliti spremnike za koristan otpad na području daruvarskog naselja Slavik.

Iz Darkoma su izvjestili da će u periodu od 6. do 9. prosinca svoje nove plave, žute i smeđe kante dobiti stanovnici slijedećih ulica: Frankopanska ulica do Vinogradske ceste, Podborje, Zajčeva, Strossmayerova, Trg Benedikta Nelipića, Vatroslava Lisinskog, I.G.Kovačića, ul. Slavik, Cvjetna, Frante Buriana, Rimljanska i Vinogradska Cesta.

- Spremnici će se dijeliti po kućanstvima u vremenu od 8 do 14 sati, a u vremenu od 14 do17 sati moći će se osobno preuzeti na početku ulice Slavik (na lokaciji Eko otoka). Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestiti ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica - ističu u Darkomu d.o.o.

Za sve informacije ili upite možete im se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180.

- Isključivo odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostaviti ćemo ljepši i čišći okoliš - poručuju iz Darkoma.