Fotografija: Spremnici su za korisnike potpuno besplatni/Foto: Darkom Daruvar
Galerija
Spremnici su za korisnike potpuno besplatni/Foto: Darkom Daruvar

Darkom nastavlja s podjelom žutih, plavih i smeđih karti. Evo koje su ulice sada na redu...

Spremnici će se dijeliti po kućanstvima od 8 do 14 sati, a u ponedjeljak od 14 do 17 sati mogu se i osobno preuzeti na križanju ulica F. Prešerna i I. Cankara (na lokaciji Eko otoka), kažu iz DarkomaDaruvarsko komunalno poduzeće Darkom nastavlja s podjelom spremnika za koristan otpad. Od  ponedjeljka 13. do srijede 15. prosinca, plave, žute i smeđe kante dobit će stanovnici naselja „Popov dol“ s ulicama: Frankopanska ulica od Vinogradske ceste do kraja, I. Cankara, D. Cesarića, F. Prešerna, K. Racina, A. G. Matoša, I. Vojnovića M. Marulića, G. Viteza, M. Krleže, D. Pejačević, J. Gotovca i M. Lovraka.

Moguće i osobno preuzimanje

- Spremnici će se dijeliti po kućanstvima od 8 do 14 sati, a u ponedjeljak se od 14 do 17 mogu i osobno preuzeti na križanju ulica F. Prešerna i I. Cankara (na lokaciji Eko otoka). Također, isto će se moći učiniti i u utorak i srijedu na križanju ul. M. Marulića i D. Pejačević. Za sljedeća naselja, odnosno  gradske kvartove, obavijestit ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica, poručili su iz Darkoma. 

Žute kante su za prikupljanje plastike/Foto: Darkom Daruvar
Žute kante su za prikupljanje plastike/Foto: Darkom Daruvar

Dodaju i to da se za sve informacije ili upite možete obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180.

Zaduženje druge osobe

- Isključivo odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostavit ćemo ljepši i čišći okoliš. Za ljepši Daruvar, ističu iz daruvarskog komunalnog poduzeća.

Plavi spremnici namijenjeni su prikupljanju papira/Foto: Darkom Daruvar
Plavi spremnici namijenjeni su prikupljanju papira/Foto: Darkom Daruvar

Podsjetimo, pri preuzimanju spremnika obvezan je potpis, a spremnici se daju samo korisnicima koji koriste uslugu odvoza MKO. Uz osobno preuzimanje, korisnici mogu zadužiti i drugu osobu koja će u njihovo ime preuzeti spremnike, a ta druga osoba će upisati svoj OIB i dati svoj potpis. Korisnik koji ima dva zelena spremnika dobiva po jedan spremnik za koristan otpad.

Ukupno će biti podijeljeno 2290 spremnika za biootpad/Foto: Darkom Daruvar
Ukupno će biti podijeljeno 2290 spremnika za biootpad/Foto: Darkom Daruvar