Fotografija: 
Dežanovčani, do 30. travnja prijavite odvoz glomaznog otpada/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)
Dežanovčani, do 30. travnja prijavite odvoz glomaznog otpada/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)

Darkom: "Dežanovčani, prijavite se na vrijeme za odvoz glomaznog opada"

Rok za predaju zahtjeva je do 30. travnja. Po zaprimljenom obrascu, povratno će vas kontaktirati djelatnik Darkoma i javiti vam datum odvozaDEŽANOVAC – Iz daruvarskog Darkoma obavještavaju korisnike javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Dežanovac da se na vrijeme jave ukoliko žele da im se odveze glomazni otpad.

- Za naručivanje odvoza glomaznog otpada potrebno je popuniti obrazac Zahtjeva za preuzimanje otpada koji možete pronaći na službenoj web stranici ili u prostoru Darkom-a pored blagajne. Rok za predaju Zahtjeva za odvoz glomaznog otpada je od 01. do 30. travnja.

Popunjeni obrazac možete predati osobno na adresi Darkoma d.o.o,  Kolodvorska 23,  Daruvar, poslati poštom ili na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr.

Ne smije biti dugovanja

Po zaprimljenom i popunjenom obrascu povratno će vas kontaktirati djelatnik Darkoma d.o.o. te izvijestiti o datumu odvoza glomaznog otpada, pojašnjavaju iz Darkoma.

Podsjetimo, Darkom d.o.o. u okviru javne usluge jednom u kalendarskoj godini preuzima glomazni otpad od korisnika usluge kategorije kućanstvo na lokaciji obračunskog mjesta bez naknade u najvećoj količini do ukupno 5m³.

-Korisnik usluge mora imati podmirena sva dugovanja prema davatelju javne usluge. Preuzimanje većeg volumena od 5m³ otpada naplaćuje se prema cjeniku davatelja usluge, poručuju iz tvrtke.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!