Fotografija: Bajsa podupiru Knežić i Tošić/Foto: Branka Sobodić
Galerija
Bajsa podupiru Knežić i Tošić/Foto: Branka Sobodić

Darko Knežić: "Župan nam je obnovio sve škole, ambulante, a redovito pomaže i rad udruga"

"Mislim da Matica umirovljenika ranije nije dobila toliko sredstava na nivou županije koliko sada dobije jedna udruga", kazao je Tošić pozvavši sve da podrže Bajsa ako žele napredak.NOVA RAČA – Kandidat za župana Damir Bajs posjetio je danas Općinu Novu Raču, a druženje je iskoristio i kako bi čestitao novostarom načelniku Općine Darku Knežiću na novom mandatu.

-Osim što pozdravljam našeg gosta, starog, ali i novog župana Damira Bajsa, zahvalio bih žiteljima svoje Općine na potpori na izborima. Postao sam načelnik s gotovo 76 posto osvojenih glasova, a hvala i što su podržali našeg župana s preko 60 posto glasova. HSS i Damir Bajs nezavisna lista zajedno je osvojila 10 vijećnika u Općinskom vijeću od ukupno 13, što je apsolutna većina. Žitelji Nove Rače prepoznali su naš rad. Gotovo nijedna škola na području naše Općine nije ostala u starom obliku, neobnovljena. Župan nam je obnovio sve škole, ambulante, one opće prakse i stomatološke. Pomaže i rad naših udruga, uređen je okoliš vatrogasnog doma, financirana je i cisterna u Bulincu, pa naši vatrogasci imaju najbolje uvjete za rad – kazao je Darko Knežić dodavši kako valja spomenuti i asfaltiranje cesta.

Odlična suradnja

Umirovljenici uvelike podržavaju župana Damira Bajsa, baš kao i članovi Kulturno – umjetničkog društva, napomenuo je Knežić pozvavši žitelje da izađu na izbore i u drugome krugu te glasaju opet za Damira Bajsa.

Zajednička fotografija/Foto: Branka Sobodić
Zajednička fotografija/Foto: Branka Sobodić

Ljubinko Tošić ispred udruge umirovljenika Nova Rača, ali i kao nositelj Nezavisne liste Damira Bajsa zadovoljan je minulim izborima.

-Ljudi su prepoznali program našeg župana, izašli su na izbore i dali svoj glas. Čestitam i našem načelniku i zahvaljujem mu na odličnoj suradnji koju pruža svojim umirovljenicima, odnosno udruzi na što smo posebno ponosni. Moramo zahvaliti i županu što prati naš rad i redovito financira udrugu, što nikada prije nije bio slučaj. Mislim da Matica umirovljenika ranije nije dobila toliko sredstava na nivou županije koliko dobije sada udruga – kazao je Tošić pozvavši sve da podrže i u drugome krugu Bajsa za župana ako žele napredak.

Nastavak utakmice

-Čestitam načelniku, kako na novom mandatu, tako i na uspjehu u vijeću. Kako njegovog HSS-a, tako i moje stranke. To je rezultat rada, ponajprije mojeg školskog kolege Darka Knežića s kojim sam sjedio u klupi jedno vrijeme jer sam dobar dio djetinjstva proveo u Novoj Rači – kazao je Bajs dodavši kako rezultata ima, a oni su došli nakon rada, aktivnosti, truda i volje čelništva općine.

Umirovljenici hvale rad Damira Bajsa/Foto: Branka Sobodić
Umirovljenici hvale rad Damira Bajsa/Foto: Branka Sobodić

-Bio sam prvi u prvome krugu čak i iz samoizolacije, no utakmica se nastavlja. Zato pozivam sve koji misle da sam dobar izbor za župana, neka izađu i ponovno mi daju povjerenje – zaključio je Bajs.

Dodajmo kako je danas Damir Bajs u Đulovcu gdje će se također družiti sa simpatizerima, te razgovarati s tamošnjim kandidatom za načelnika, Anđelkom Kolićem koji sa samo dva glasa prednosti naspram HDZ-ovog Tune Ivića ide u drugi krug.