Fotografija: Foto: BBŽ
Galerija
Foto: BBŽ

Dani poslova u Bjelovaru: "Poslodavci se ovako najbolje povezuju s budućim radnicima"

Gužva je vladala ispred, ali i unutar hotela gdje su poslodavci predstavili sve ono što nude potencijalnim zaposlenicima. Dane poslova obišli su i župan Marušić, kao i dogradonačelnik BrajdićBJELOVAR – U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Bjelovar danas su u hotelu Art’earia održani Dani poslova.

Gužva je vladala ispred, ali i unutar hotela gdje su poslodavci predstavili sve ono što nude potencijalnim i budućim zaposlenicima.

Dane poslova obišli su i župan Marko Marušić, kao i dogradonačelnik Igor Brajdić.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

- Prilika je to da neki od najuspješnijih hrvatskih poslodavca na jednom mjestu predstave otvorena radna mjesta te se povežu s nezaposlenim osobama, učenicima i studentima, koji primarno svoju budućnost vide u ugostiteljstvu i turizmu, grani koja je iznimno važna za i u kojoj se svake godine traži veliki broj djelatnika, poručio je župan.

Usklađenost ponude i potražnje

Dodajmo, Hrvatski zavod za zapošljavanje s partnerima tradicionalno organizira Dane poslova kako bi se nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih škola te ostalim zainteresiranima predstavili uspješni hrvatski poslodavci.

Cilj Dana poslova je na jednom mjestu okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje i na taj način doprinijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.

Ove godine Dani poslova se održavaju u sedam hrvatskih gradova: Virovitici, Bjelovaru, Osijeku, Vinkovcima, Požegi, Slavonskom Brodu i Sisku.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!