Fotografija: Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i uljepšajte si subotu/Foto: Hotel Picok, TS dangube
Galerija
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i uljepšajte si subotu/Foto: Hotel Picok, TS dangube

Dan žena u Hotelu Picok: "Dođite na subotnju feštu, za dame smo pripremili darove"

U Hotelu Picok svaki se važan datum obilježava dva puta. Tako je bilo s Martinjem i Fašnikom, a tako će biti i s Danom žena kojima u životu trebaju samo tri stvari, kažu Đurđevčani - hrana, voda i komplimentiĐURĐEVAC – Iako je Dan žena bio 08. ožujka, odnosno u srijedu, Đurđevčane to ne sprječava da u Hotelu Picok pripreme još jednu proslavu i obilježe taj važan datum. Kako drugačije nego uz dobru hranu, kvalitetno vino i zabavu.

Osim navedenoga, pripremili su za sve pripadnice nježnijeg spola poklone.

Ručno izrađeni pokloni za žene

-Dođite nam da zajedno još jednom proslavimo Dan žena u Hotelu Picok. Čeka vas bogati meni i poklon za žene. Za to su se pobrinule članice Udruge žena grada Đurđevca. Naime, za sve žene pripremile su ručno izrađene poklone iznenađenja. Cijena menija iznosi samo 25€ po osobi, poručuju iz Picoka našalivši se kako postoje samo tri stvari koje žene trebaju u životu: hranu, vodu i komplimente.

Direktor hotela s cvijećem/Foto: Hotel Picok
Direktor hotela s cvijećem/Foto: Hotel Picok

Uz piće dobrodošlice, odnosno uz domaći liker od jabuke i cimeta te rakije od jabuke s lokalnih OPG-ova za haldno predjelo dočekat će vas zalogajčići s namazom od čvaraka s paprikom, potom maštoviti party s paštetama i rolada od špinata i sira.

Slijedovi hrane

Od juha priprema se krem juha od pečenog povrća i domaćih krutona. Glavna jela su rebrica u crvenom umaku s chili papričicama, pikantna piletina iz woka s bukovačama, mlada teletina s korjenastim povrćem u vlastitom soku, hajdinska kaša s vrganjima, batat krumpirići, kremasta riža s tikvicama i lukom, te krumpir iz rola s vrhnjem i crvenom paprikom.

Od salata, Đurđevčani pripremaju salatu od mrkve i cikle, zelenu salata,  svježe krastavce s vrhnjem i češnjakom, crveni kupus, salatu od paste i povrća s majonezom od avokada, te meksičku salata s tunom.

Glazbena poslastica

Za kraj, svi gosti moći će se zasladiti kolačem od višanja s grisom, domaćom pitom s jabukama i cimetom, diganom gibananicom i crvenim kremastim kolačem.

Za dobru atmosferu zaduženi su tamburaši/Foto: TS dangube
Za dobru atmosferu zaduženi su tamburaši/Foto: TS dangube

Iz Hotela Picok preporučaju da večer začinite paletom bijelih i crnih vina s Peskov.

Za odličnu atmosferu i opuštanje pobrinut će se Tamburaški sastav Dangube.

Dakle, u Hotelu Picok svaki se važan datum obilježava barem dva puta. Tako je bilo s Martinjem i Fašnikom, a tako će biti i s Danom žena. 

Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac
Foto: Hotel Picok Đurđevac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!