Fotografija: Razveselite svoju ljepšu polovicu proslavom Dana žena u Hotelu Picok/Foto: Hotel Picok, Facebook
Razveselite svoju ljepšu polovicu proslavom Dana žena u Hotelu Picok/Foto: Hotel Picok, Facebook

Dan žena u Hotelu Picok: "Čekamo vas s pićem dobrodošlice i Tamburaškim sastavom Barrique"

"Meni je poseban kao i dan koji slavimo. Cijena večere iznosi 25 eura po osobi. Sve što trebate učiniti jest što prije rezervirati svoje mjesto", poručuju iz Hotela PicokĐURĐEVAC – Ovoga petka Međunarodni je dan žena koji se, tradicionalno obilježava 8. ožujka svake godine.

Prilika je to da se istaknu vrijednosti i postignuća svake žene, ali i da se učini sve da se žene toga dana osjećaju lijepo, posebno i voljeno.

Znaju to jako dobro i u hotelu Picok u Đurđevcu. Svake godine trude se dostojanstveno proslaviti i obilježiti dan kada se u prvi plan stavljaju upravo pripadnice ljepšega spola.

Piće dobrodošlice

Stoga su i ove godine pripremili proslavu koja će se održati 9. ožujka s početkom od 19 sati.

- Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto. Sve dame, žene i kraljice čeka piće dobrodošlice. Pripremili smo večeru dostojanstvenu dana koji obilježavamo. Uživat ćete u domaćaoj šunkici, špekecu, plati domaćih sireka, kao i sir s vrhnjem. Za one nešto smjelije tu je bruschetta s paštetom, češnjakom i maslacem. Zatim slijedi krem juha od  buče s domaćim bučinim uljem i kockicama prepečenca.

Za glavno jelo pripremit ćemo punjene pileće rolice sa sirom i tikvicom umotane u pečeni špek, punjenu pljeskavicu sa sirom i paprikom sa zelenim paprom, pečeni svinjski but u umaku od šljiva, pirjanu junetinu u pikantnom umaku, a čekat će vas i razni prilozi kao i salate, poručuju iz hotela Picok.

Posebni deserti

Desert ove posebne večere bit će kolač Kućni prijatelj i Medeno srce.

Osim kvalitetne i domaće hrane, domaćini su se pobrinuli za glazbeni ugođaj.

- Zabavite se uz Tamburaški sastav Barrique. Cijena večere iznosi 25 eura po osobi. Sve što trebate učiniti jest što prije rezervirati svoje mjesto, poručuju iz Hotela Picok.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!