Fotografija: Događaj će započeti u podne i trajati do 17 sati/Foto: Compas
Događaj će započeti u podne i trajati do 17 sati/Foto: Compas

Dan otvorenih vrata u lipičkom Studencu: "Čekaju vas aquazorbing, face painting, vožnja vlakićem..."

Svi posjetitelji će se moći osvježiti uz Studenac proizvode i ponijeti kući darove kao uspomenu na ovaj poseban dan. Događaj će započeti u podne i trajati do 17 satiU sklopu obilježavanja Dana Grada Lipika Franciškova, Lipički Studenac će i ove godine prirediti nezaboravan događaj koji ne želite propustiti. U subotu, 30. rujna, od 12 do 17 sati, Studenac će otvoriti svoja vrata svim posjetiteljima kako bi uživali u bogatom programu tijekom tradicionalnih manifestacija Ajvar festa i Fišijade, piše Compas.

Napuhanci

Ovaj događaj donosi raznovrsne aktivnosti koje će zadovoljiti svačiji ukus. Za ljubitelje adrenalina, tu će biti Aquazorbing i napuhanci, pružajući priliku za uzbuđujuće trenutke na vodi. Za najmlađe posjetitelje pripremljen je Face painting, gdje će vješti umjetnici ukrasiti njihova lica.

Jedna od uzbudljivijih atrakcija Dana otvorenih vrata Studenca bit će vožnja vlakićem, koji će posjetitelje odvesti od prekrasnog parka do samog srca tvornice. Tamo će ih srdačno dočekati simpatične maskote iz kampanje "GUC GUC", spremne za fotografiranje i zajedničko druženje.

Promo film

Obilazak tvornice omogućit će posjetiteljima uvid u fascinantan svijet proizvodnje Studenac proizvoda, a pregled promo filma pružit će im dublje razumijevanje povijesti i vrijednosti ove renomirane lipičke tvrtke. Naravno, svi prisutni će moći osvježiti se uz Studenac proizvode i ponijeti kući darove kao uspomenu na ovaj poseban dan, piše Compas.

Događaj će započeti u podne i trajati do 17 sati, pružajući obiteljima i prijateljima priliku da zajedno proslave Dan Grada Lipika u veselju i zabavi.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!