Fotografija: Gradonačelnik Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi s bivšim gradonačelnicima Daruvara/Foto: Predrag Uskoković
Gradonačelnik Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi s bivšim gradonačelnicima Daruvara/Foto: Predrag Uskoković

Damir Lneniček ugostio bivše gradonačelnike: "Pretresli smo razne teme, od rata do korone"

"Komentirali smo baš da je svatko od njih u datim okolnostima radio najbolje što je znao, istaknuo je LneničekDARUVAR – Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček i ove je godine upriličio susret i druženje sa svojim prethodnicima, nekadašnjim gradonačelnicima Daruvara. Bilo je to neformalno i ugodno druženje, odao nam je prvi čovjek Daruvara.

- Odazvala se većina mojih prethodnika, neki su bili spriječeni zdravstvenim, odnosno poslovnim obvezama. Uveli smo to druženje prije dvije godine, a lani nas je korona spriječila. Ove smo godine nastavili i trudit ćemo se održati tradiciju dok ćemo god moći, kazao je Lneniček i otkrio kako su na druženje došli Ivan Raos, Ivan Cegledi i Dalibor Rohlik.

Prisjetili se prošlih dana

Teme razgovora su bile neformalne, prikladne božićnom, blagdanskom vremenu.

- Prisjetili smo se bivših vremena jer su to gradonačelnici još od 90-ih godina pa sve do prije mene. Pretresli smo teme još od rata pa sve do korone, kazao nam je Damir Lneniček kojeg smo ujedno upitali ima li osjećaj da ga njegovi prethodnici podupiru u radu.

- Komentirali smo baš da je svatko od njih u datim okolnostima radio najbolje što je znao i da je često lako biti general poslije bitke. Svi su radili maksimalno, a tako radim i ja sa svojim timom. Razmijenili smo iskustva i dogovorili se da ćemo se i u narednim godinama nalaziti, zaključio je Lneniček koji se priprema za otvorenje Božićnog sajma koji danas u Daruvaru počinje u 17 sati.