Fotografija: Damir Bajs/Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX
Damir Bajs/Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Damir Bajs pridružio se Fokusu: "Nudimo pravu alternativu na nadolazećim izborima"

Fokus se zalaže za progresivne politike i kod njih nema prazne priče, već postoje jasni rezultati iz kojih je vidljivo da rade na poboljšanju kvalitete života, kaže BajsNezavisna lista Damir Bajs produžila se stranci Fokus, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije nakon potpisivanja sporazuma u prostorijama Hrvatskog sabora.

Ovim potezom stranku Fokus od sada će, uz gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zurovca, u Hrvatskom saboru predstavljati još jedan zastupnik. 

- Jako smo sretni što nam se pridružio kolega Damir Bajs, kojeg dobro poznajemo i s kojim odlično surađujemo u zajedničkom Klubu zastupnika. Drago mi je da je zagovarajući zajedničke ideje i stavove prepoznao kvalitetu stranke Fokus, rekao je Davor Nađi, predsjednik stranke Fokus. 

Zadovoljstvo prelaskom u novu stranku iskazao je i bivši bjelovarsko-bilogorski župan.

Priprema za izbore

- U kontaktima s brojnim članovima te kroz zajednički rad u Saboru uvjerio sam se kako se Fokus zalaže za progresivne politike. Kod njih nema prazne priče, već postoje jasni rezultati iz kojih je vidljivo da Fokus radi na poboljšanju kvalitete života, kako bi se osigurala bolja budućnost za sve građane. Pred nama je novi izborni ciklus, a samo okupljanjem snaga koje iza sebe imaju dokazane ljude s pozitivnim rezultatima, kao što to ima stranka Fokus, možemo Hrvatskoj ponuditi pravu alternativu na nadolazećim izborima, poručio je Damir Bajs.

Podsjetimo, ovo je već treća stranka u političkoj karijeri bivšeg župana. Naime, najprije je bio u HSS-u te je kao njihov član bio i ministar turizma u Sanaderovoj vladi, a potom je osnovao stranku s vlastitim imenom i prezimenom. Inače, Bajs je i dosad djelovao kao član Kluba zastupnika Fokusa, Reformista i nezavisnih zastupnika.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!