Fotografija: Damir Bajs i predsjednica novog siračkog ogranka njegove stranke Damir Bajs Nezavisna lista, Stanka Kreuzer/Foto: Damir Bajs Nezavisna lista
Damir Bajs i predsjednica novog siračkog ogranka njegove stranke Damir Bajs Nezavisna lista, Stanka Kreuzer/Foto: Damir Bajs Nezavisna lista

Damir Bajs Nezavisna lista osnovala svoj ogranak i u Siraču

Na osnivačkoj skupštini sukladno epidemiološkoj situaciji okupilo se dvadesetak članova koji su za predsjednicu izabrali Stanku Kreuzer, a za zamjenike su izabrani Vesna Žehaček i Marin FilipinDamir Bajs Nezavisna lista nastavila je s osnivanjem ogranaka na području Bjelovarsko-bilogorske županije, pa je tako nakon Velike Trnovitice osnovan i ogranak stranke u Siraču.

- Druga politička snaga u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Damir Bajs Nezavisna lista slijedom dobrih ostvarenih rezultata u svom daljnjem političkom djelovanju imati će ogranke u svim općinama i gradovima u cijeloj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, jer stranku čine ljudi s područja cijele županije, građani koji žele unaprijediti kvalitetu života u svojim sredinama, poručuju iz stranke.

Okupilo se dvadesetak članova

Stranci Damir Bajs Nezavisna lista pristupili su članice i članovi ogranka u Siraču, a na osnivačkoj skupštini sukladno epidemiološkoj situaciji okupilo se dvadesetak članova koji su za predsjednicu izabrali Stanku Kreuzer. Za zamjenike su izabrani Vesna Žehaček i Marin Filipin, a izabrani su i članovi Predsjedništva te tajnica Ogranka.

Nakon osnivanja ogranka Damir Bajs Nezavisne liste u Siraču najavljuju se osnivanja i drugih općinskih i gradskih ogranaka na području Bjelovarsko-bilogorske županije.