Fotografija: Foto: Darko Tomas/CROPIX
Foto: Darko Tomas/CROPIX

Crvena Jabuka na Valentinovo stiže u Bjelovar: "Stvorit će posebnu atmosferu ljubavi i strasti"

"Ova glazbena večer bit će nevjerojatan doživljaj za zaljubljene parove i sve ljubitelje kvalitetne glazbe", kažu organizatoriJedan od najdugovječnijih benda na ovim prostorima, Crvena jabuka, za Valentinovo stiže u Bjelovar.

- Doživite nezaboravnu glazbenu čaroliju na Valentinovo uz koncert jednog od najomiljenijih bendova naše regije. Uz svoj prepoznatljivi zvuk i emotivne stihove, grupa će stvoriti posebnu atmosferu ljubavi i strasti u srcu Bjelovara. Ova glazbena večer bit će nevjerojatan doživljaj za zaljubljene parove i sve ljubitelje kvalitetne glazbe. Crvena Jabuka će izvesti svoje najveće hitove, stvarajući melodični vrtlog koji će ispuniti vaša srca ljubavlju, poručili su organizatori.

Ulaznice su u prodaji

Što se ulaznica tiče, one su u prodaji po cijenama od 15 eura za parter, 20 eura je fun pit ulaznica, 25 su tribine dok vip ulaznica iznosi 30 eura, a nabaviti ih možete OVDJE

- Pridružite nam se na nezaboravnom glazbenom putovanju uz Crvenu Jabuku! Vidimo se 14. veljače u Bjelovaru, Dvorana europskih prvaka, zaključili su organizatori. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!