Fotografija: Coca-Cola, original taste/Foto: Pexels
Coca-Cola, original taste/Foto: Pexels

Coca-Cola traži radnike na području BBŽ-a, prosječna neto plaća u tvrtki je 2200 eura

Svjetski div u potrazi je za više radnika na različitim pozicijama, a oglasili su i potražnju za radnicima na području Bjelovarsko-bilogorske županijeSvjetski div u potrazi je za više radnika na različitim pozicijama. Neki su poslovi sezonski, na određeno, a neki na neodređeno, javlja Danica.hr.

Coca-Cola HBC Hrvatska oglasila je ovih dana potragu za više zaposlenika s radnim mjestima diljem Hrvatske. Tako se traže prodajni predstavnici te punjači polica za šest primorskih županija, a dio radnika traži se i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Jedan prodajni predstavnik se traži za područje Bjelovara, Čazme, Vrbovca i Križevaca, a drugi predstavnik bio bi zadužen za područje Slavonskog Broda.

Coca-Cola traži i radnike u proizvodnji te operatera na puhalici za pet ambalažu. Posao se nudi i planeru transporta.

Posebna je pozicija otvorena za radno mjesto voditelja prodaje kave u Zagrebu. Coca-Cola, naime, upravlja prodajom kave branda Costa coffee.

Kompanija je sa sindikatima nedavno potpisala izmjene kolektivnog ugovora prema kojima je od ove godine minimalna bruto plaća u Coca-Coli u Hrvatskoj 1000 eura mjesečno.

Prosječna neto plaća svih zaposlenih u tvrtki Coca-cola HBC Hrvatska od lanjskog je lipnja oko 2200 eura. U Coca-Coli je zaposleno otprilike 460 ljudi.

Dobijte informaciju odmah,, zapratite nas na Facebooku i TikToku!