Fotografija: Korakovci su napravili prigodnu čestitku te se uputili u Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar/Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Galerija
Korakovci su napravili prigodnu čestitku te se uputili u Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar/Foto: Udruga Korak dalje Daruvar

Članovi Udruge Korak dalje posjetili daruvarski Crveni križ i čestitali im njihov dan

Iz Crvenog križa su pozvali sve svoje sugrađane da Tjedan Crvenog križa koji traje od 8. do 15. svibnja obilježe dobrovoljnim darivanjem krvi. Evo detalja...DARUVAR – Jučer je, 08. svibnja bio Svjetski dan Crvenog križa. Na prigodan način obilježili su ga članovi Udruge Korak dalje Daruvar.

Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar

Naime, osim što su se podsjetili kako je nastala organizacija Crvenog križa i na koji način ona djeluje, Korakovci su ujedno napravili prigodnu čestitku te se potom uputili u Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar.

Čestitka i posjet

-Posjetili smo naše prijatelje s kojima volimo surađivati te im i ovim putem čestitali njihov dan, poručili su članovi Udruge.

Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar

-Što reći za ovo iznenađenje nego jedno veliko HVALA našim Korakovcima. Svim članovima, volonterima, darivateljima želimo sretan Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, 08.svibanj, istaknuli su iz Crvenog križa i pozvali sve svoje sugrađane da Tjedan Crvenog križa koji traje od 8. do 15. svibnja obilježe dobrovoljnim darivanjem krvi.

Darivanje krvi

Kako kažu, svi koji to žele, krv mogu darivati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Daruvar sutra, 10. svibnja od 9 do 15 sati (pauza od 12 do 12 i 30 sati), te u četvrtak, 11. svibnja od 11 do 17 sati (pauza od 14 do 14 i 30 sati).

Foto: Crveni križ Daruvar
Foto: Crveni križ Daruvar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!