Fotografija: Najavljena Budnica kreće u 5 ispred Dvorane Europskih prvaka/Foto: Štefan Brajković
Galerija
Najavljena Budnica kreće u 5 ispred Dvorane Europskih prvaka/Foto: Štefan Brajković

Članovi Moto kluba Bjelovar u subotu će na jedinstven način probuditi svoje sugrađane

Držat ćemo se svih epidemioloških uvjeta i svi zajedno uživati u još jednoj Budnici. Budući da je najavljeno lijepo vrijeme, za očekivati je da će nam se pridružiti veći broj motorista, kazao je Alen KrceBJELOVAR – Ako ste mislili sutra ujutro spavati, 101. tradicionalna Budnica u organizaciji Moto kluba Bjelovar, mogla bi vam pomrsiti račune. Iako u nešto drugačijim okolnostima, kao što je to bilo i lani, ovi vjerni ljubitelji običaja i tradicije i ovog će Praznika rada voziti svoje motore ulicama Bjelovara i na taj način svojim Bjelovarčanima priuštiti jedinstveno buđenje u svijetu.

Jedna kolona

-Budnice će se održati, ali bez okupljanja. Znači, u pratnji policije formirat će se kolona i tako ćemo voziti ulicama Bjelovara. Razlika od prijašnjih godine je što će biti samo jedna kolona, ne više njih i kasnije ćemo se razići bez druženja i okupljanja na jednome mjestu – kazao nam je Alen Krce, predsjednik Moto kluba Bjelovar dodavši kako je riječ o tradiciji koja se dugi niz godina održava.

Vjerni štovatelji tradicije ni ove godine neće iznevjeriti svoje Bjelovarčane/Foto: Štefan Brajković
Vjerni štovatelji tradicije ni ove godine neće iznevjeriti svoje Bjelovarčane/Foto: Štefan Brajković

Iako smo svi već drugu godinu zaredom uvjetovani pandemijom, Krce smatra da nikako ne smiju razočarati svoje sugrađane.

Lijepo vrijeme

-Kao i lani, držat ćemo se svih epidemioloških uvjeta, poštivat ćemo pravila i svi zajedno uživati u još jednoj Budnici. Budući da je najavljeno lijepo vrijeme, za očekivati je da će nam se pridružiti veći broj motorista iz grada i okolice, no kako će to uistinu izgledati, najbolje ćemo vidjeti sutra ujutro. Polazak je u 5 sati, ispred Dvorane Europskih prvaka – odao nam je Krce koji i sam jedva čeka da se vrate ona stara vremena pa da Budnica opet bude osim same vožnje motorima upotpunjena i druženjem kojeg smo svi sve više željni.

Budući da je najavljeno lijepo vrijeme, mogao bi se okupiti velik broj motorista/Foto: Štefan Brajković
Budući da je najavljeno lijepo vrijeme, mogao bi se okupiti velik broj motorista/Foto: Štefan Brajković