Fotografija: Cijepljenje po punktovima/Foto: Martina Čapo
Galerija
Cijepljenje po punktovima/Foto: Martina Čapo

Cijepljenje protiv koronavirusa po punktovima u Bjelovaru i Čazmi

U Bjelovaru je cijepljenje protiv koronavirusa organizirano u Dvorani europskih prvaka na koje je pozvano 510 osoba, dok će se u Čazmi također 510 osoba moći cijepiti u školsko-sportskoj dvorani OŠ ČazmaNa području Bjelovarsko-bilogorske županije i ovoga tjedna nastavlja se s cijepljenjem protiv koronavirusa po punktovima, prema listi prioriteta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, javljaju iz Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Dobra procijepljenost

Dodaju i to da osim u Bjelovaru, građani će imati mogućnost cijepiti se i u gradu Čazmi. U Bjelovaru je cijepljenje protiv koronavirusa organizirano sutra, 28. travnja, u Dvorani europskih prvaka i na cijepljenje je pozvano 510 osoba, dok će se u Čazmi protiv koronavirusa moći cijepiti u četvrtak, 29. travnja, u školsko-sportskoj dvorani OŠ Čazma, također 510 osoba.

Cijepljenje će se obaviti u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru/Foto:Deni Marčinković
Cijepljenje će se obaviti u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru/Foto:Deni Marčinković

Kako tvrde iz Županije, ovoga trenutka Bjelovarsko-bilogorska županija pri vrhu je po procijepljenosti stanovništva, a ovako ubrzanim cijepljenjem uskoro će populacija naših sugrađana starijih od 65 godina, a koji su željeli primiti cjepivo, biti procijepljena u cijelosti.

Cijela procedura vrlo je dobro organizirana pa cijepljenje ide vrlo brzo/Foto: Martina Čapo
Cijela procedura vrlo je dobro organizirana pa cijepljenje ide vrlo brzo/Foto: Martina Čapo

Cijepljenje protiv COVID-a 19 po punktovima nastavit će se i dalje u gradovima naše županije te stoga pozivamo naše sugrađane, da iskoriste mogućnost cijepljenja kada budu pozvani, stoji u priopćenju Bjelovarsko-bilogorske županije.