Fotografija: Spasilačka služba/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Galerija
Spasilačka služba/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

Čazmanski bazen otvara vrata: "Cijene ulaznica nismo dirali, a bazen smo još malo dotjerali"

Na čazmanskim bazenima nadaju se kako će ove godine, unatoč kašnjenju sezone, oboriti prošlogodišnji rekord, kada je na kupalište stiglo 13 tisuća gostijuSjajne vijesti stižu za sve oni koji jedva čekaju početak kupališne sezone u Čazmi. Vrata tamošnjeg Biološkog kupališta za sve posjetitelje otvaraju se u utorak, 9. srpnja, točno u podne.

- Početak sezone morali smo malo prolongirati zbog građevinskih radova na bazenu. Naime, postavljali smo pločice u prednji dio kupališta kako bi bazen bio pregledniji, a radili smo i na dotjerivanju hortikulture. Naime, na čazmanskom području zaredala su nevremena, što se odrazilo i na naš okoliš pa smo morali dovesti stvari u red – otkriva nam upraviteljica Bioparka Čazma Dajana Petrina.

Iste cijene

No, sada je sve spremno i prvi kupači već sutra će zaplivati čazmanskim bazenom, koji je ujedno i prvo biološko kupalište u Hrvatskoj.

Foto: Davor Kirin
Foto: Davor Kirin

Sjajna vijest je i to što se cijene ulaznica od lani nisu mijenjale.

- Cijena ulaznica tijekom tjedna za djecu iznosi 2 eura, a za odrasle tri, dok nakon 16 sati djeca plaćaju 1,5 eura, a odrasli 2 eura. Vikendom su cijele ulaznica 4 i 5 eura, a imamo i posebne obiteljske pakete – pojašnjava Petrina, dodajući kako je kupanje prvog dana,  u utorak, za sve besplatno.

Brojni sadržaji

Na čazmanskim bazenima nadaju se kako će ove godine, unatoč kašnjenju sezone, oboriti prošlogodišnji rekord, kada je na kupalište stiglo 13 tisuća gostiju. Godinu prije bilo ih je pak 12 tisuća.

- Nadamo se lijepo vremenu i produljenju sezone u rujnu. Vjerujemo kako posjetitelja neće nedostajati jer smo i ove godine pripremili brojne sadržaje, kao što su škola plivanja, Dječji dan i drugo – kaže Petrina koja poziva sve oni koji planiraju na bazen da prate novosti na društvenim mrežama Bioparka.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!