Fotografija: Prvim danom prosinca pale se lampice u Grabovnici/Foto: Čarolija svjetla Salaj
Galerija
Prvim danom prosinca pale se lampice u Grabovnici/Foto: Čarolija svjetla Salaj

Čarolija svjetla Salaj: "Spremni smo za našu bajkovitu priču, a ako želite, možemo ukrasiti i vaše imanje"

Svjetlucave lampice u Grabovnici sjat će od 1. prosinca do 8. siječnja svakoga dana od 14 do 21 sat, uključujući vikende i blagdane. Cijene ulaznica iste su kao i laniČAZMA – Prvim danom prosinca Čarolija svjetla Salaj u Grabovnici pored Čazme upalit će svu raskoš svojih lampica na bajkovitom imanju koje je poznato sada već ne samo diljem Hrvatske, već širom Europe pa i svijeta. 

Kako su se Salajevi sami pohvalili, ove godine posjetitelje dočekat će blještavija i čarobnija božićna priča nego ikad ranije.

Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj

- Očekujte da će svjetlucave lampice sjati od 1. prosinca 2023. do 8. siječnja 2024. godine, donoseći vam toplinu i radost blagdana. Radujemo se ponovnom druženju i dijeljenju tog predivnog vremena s vama, poručili su Salajevi i otkrili kako se na njihovom imanju posljednjih tjedana i dana naveliko radi.

Ulaznice i parking

- Bit će dosta iznenađenja i novosti ove godine! Radujemo se što vas možemo obavijestiti da ćemo biti otvoreni svakog dana od 14:00 do 21:00 sat, uključujući vikende i blagdane. I evo najbolje vijesti - unatoč tome što su se cijene posvuda povećale, mi smo ove godine odlučili zadržati naše stare cijene.

Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj

Individualna ulaznica ostaje 6 eura po osobi, a djeca mlađa od 7 godina uz pratnju roditelja ulaze besplatno.

I to nije sve - naš parking je obnovljen i za sve posjetitelje je besplatan.

Više informacija potražite na našoj web stranici OVDJE. Vidimo se uskoro, zagrijat ćemo vas u ovoj hladnoj sezoni, poručuju iz obitelji Salaj.

Dodajmo i to kako su se pohvalili i vijestima kako je njihova Čarolija svjetla Salaj – Adventsko uređenje - prekoračila granice!

Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj

- Ponosno dijelimo s vama jedan poseban trenutak iz naše priče. Naš tim je prekoračio granice naše države kako bi donio čaroliju Božića i svjetla u srcima drugih.

Usluga ukrašavanja

U nedavnom putovanju, okitili smo prekrasno imanje u Njemačkoj, stvarajući spektakularnu svjetlosnu priču koja će zasigurno obasjati božićnu sezonu u tom dijelu svijeta. Naša kreativnost znalački je pretočena u svaki detalj, stvarajući čaroban prizor koji će oduševiti sve posjetitelje.

Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj

Ukoliko i vi želite da vaš prostor zablista u punom sjaju, ne ustručavajte se kontaktirati nas kako bismo dogovorili detalje i stvorili čarobno iskustvo koje će ostati u sjećanju svima, poručuju Salajevi.

Na kraju vrijedi spomenuti i kako je jučer imanje obitelji Salaj prvi put ove godine zasvijetlilo. A ugostili su i posebne goste.

- Danas je na našem imanju bio poseban dan - upalili smo prve lampice koje označavaju početak blagdanske sezone, a tek je početak 11. mjeseca!

Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj
Foto: Čarolija svjetla Salaj

Naši prijatelji, polarni medvjedići iz @maskote.anegdote, odlučili su nam praviti društvo i snimili su s nama veseli reklamni spot!

Zavirite u njihov Instagram profil (@maskote.anegdote) i provjerite što su sve zabilježili tijekom dana! Sigurni smo da ćete se nasmijati, veseliti i osjetiti čaroliju Božića koja je sve bliže. I da, pripremite se - ovo je tek početak, zaključuju iz Čarolije svjetla Salaj.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!