Fotografija: U novu 2022. Bjelovarčane će uvesti domaće snage/ Foto: Grad Bjelovar
Galerija
U novu 2022. Bjelovarčane će uvesti domaće snage/ Foto: Grad Bjelovar

Čak dva dočeka i dva vatrometa na ispraćaju stare godine u Bjelovaru

Zabava za najmlađe počinje u 11.30 sati, kada je očekuje i dolazak Moto Mrazova, dok će fešta u sklopu "pravog" dočeka početi u 22.30Čak dvije silvestarske zabave spremaju se su sutra u Bjelovaru. Naime, nakon prošlogodišnje pauze, u središtu Bjelovarsko-bilogorske županije ponovno će biti organizirane doček dječje nove godine, kao i one "prave". 

Stižu Moto Mrazovi

Zabava za najmlađe počinje u 11.30 sati, a točno u podne okupljenima će se obratiti dva bjelovarska gradonačelnika, točnije dječja gradonačelnica Iva Lijović te Dario Hrebak. Za zabavu i dobar štimung bit će zadužen Hot Stuff Band.

Ponovo će biti organiziran i doček za najmlađe/ Foto: Grad Bjelovar
Ponovo će biti organiziran i doček za najmlađe/ Foto: Grad Bjelovar

Nadalje, mališane će svakako razveseliti i članovi White City Ridersa, koji će tradicionalno biti prerušeni u Moto Mrazove, a u dočeku će sudjelovati i glumci Bjelovarskog kazališta.

Dva vatrometa

Početak zabave u sklopu najluđe noći u godini planiran je za 22.30 sati, a baš kao i na dječjem dočeku, ponovno će zasvirati domaći Hot Stuff Band. Vrhunac će naravno biti točno u ponoć, kada su predviđena čak dva vatrometa, u središtu grada i na sjevernom dijelu. Vidimo se na bjelovarskim dočecima.