Fotografija: 42 planinara iz Pakraca, Lipika i Daruvara vođeni Stevom Nagyem krenuli su s glavnog gradskog trga put planinarskog doma Omanovac pred koji su stigli nakon dva i pol sata pješačenja /Foto: Pakrački list
Galerija
42 planinara iz Pakraca, Lipika i Daruvara vođeni Stevom Nagyem krenuli su s glavnog gradskog trga put planinarskog doma Omanovac pred koji su stigli nakon dva i pol sata pješačenja /Foto: Pakrački list

Čak 42 planinara iz Pakraca, Lipika i Daruvara po vjetru dva i pol sata pješačilo na Omanovac

Sljedeću akciju pakrački planinari imaju u nedjelju 12. veljače kada idu u pohod na takozvani „Nepoznati Psunj“. Kao što ime kaže, končano odredište je, osim vodičima, nepoznatoPlaninarsko društvo "Psunj" Pakrac održalo je tradicionalni noćni uspon na Omanovac. Niti hladno vrijeme i jak vjetar nisu spriječili planinare da ne odrade 10. po redu noćni uspon, piše Pakrački list.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

-U 18 sati njih 42 iz Pakraca, Lipika i Daruvara vođeni Stevom Nagyem krenuli su s glavnog gradskog trga put planinarskog doma Omanovac. Nakon dva i pol sata pješačenja trasom preko Tri križa, Kalvarije, spomenika Golubica, odmorišta Tromeđa i Žirovnjaka svi su stigli do doma gdje su ih dočekale palačinke koje su spremili Pakračani Vera i Goran Far, članovi PD Psunj, kažu planinari.

Put u nepoznato

Sljedeću akciju pakrački planinari imaju u nedjelju 12. veljače kada idu u pohod na takozvani „Nepoznati Psunj“. Kao što ime kaže končano odredište je, osim vodičima, nepoznato, piše Pakrački list. 

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!