Fotografija: Lutke na trgu s maskama postavljene su kao instalacija, a završile kao simulacija života/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Lutke na trgu s maskama postavljene su kao instalacija, a završile kao simulacija života/Foto: MojPortal.hr

Broj novozaraženih u BBŽ ponovno je skočio, preminule tri osobe

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 47 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih sedam na respiratoru. Na opservaciji je 13 pacijenata

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom.

S područja je grada Bjelovara je 21 novozaražena osoba, 10 novooboljelih osoba s područja je grada Daruvara, pet novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je na području grada Grubišnog Polja.

Četiri novozaražene osobe s područja su grada Garešnice, po tri novooboljele osobe s područja su općina Kapela i Nova Rača, a po dvije novozaražene osobe s područja su općina Velika Trnovitica i Šandrovac. Jedna novooboljela osoba s područja je općina Sirač i Rovišće.

U bjelovarskoj Općoj bolnici trenutno je na liječenju 47 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih sedam na respiratoru. Na opservaciji je 13 pacijenata.

Preminule su tri osobe s koronavirusom čime dolazimo do 101 preminule osobe od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

U samoizolaciji je u našoj županiji 707 osoba.

Stožer poziva sve građane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanih nužnih epidemioloških mjera.