Fotografija: Koristit će ih isključivo studenti/ Foto: VUB
Galerija
Koristit će ih isključivo studenti/ Foto: VUB

Bjelovarsko Veleučilište dobilo osam vrijednih bicikala: "Koristit će ih isključivo studenti"

"Našim studentima bicikli će dobro doći za svakodnevne potrebe, ali i izvannastavne aktivnosti", kaže prodekanica Tatjana BadrovNakon zimskih praznika, Studentski zbor Veleučilišta u Bjelovaru pod borom je pronašao osam novih Cube bicikala koji su nabavljeni sredstvima Studentskog centra Varaždin, ponosno su poručili iz Veleučilišta.

Kako kažu, vrijednost bicikala iznosi 4356 eura, a koristit će ih studenti Veleučilišta u Bjelovaru za svakodnevnu namjenu i za izvannastavnu aktivnost bicikliranja. 

Bicikli su vrijedni 4356 eura/ Foto: VUB
Bicikli su vrijedni 4356 eura/ Foto: VUB

- Naše Veleučilište spada pod SC Varaždin, s kojim odlično surađujemo od prvog dana. Svake godine prijavljujemo se na njihove natječaje, a ove godine je to bilo upravo s ciljem nabavke ovih bicikala. Njih će koristiti isključivo studenti, bilo za svakodnevne potrebe ili izvannastavne aktivnosti. Naime, poznato je da nam je menza daleko, a ne mogu baš svi studenti u naš grad donijeti vlastite bicikle, tako da će im ovaj projekt biti od velike koristi, zaključila je prodekanica za razvoj Veleučilišta u Bjelovaru Tatjana Badrov.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!