Fotografija: Cijena noćenja u odmaralištu, uz tri obroka na dan te prijevoz autobusom, stoji 30 eura po osobi, s tim da je za djecu cijena niža - 23 eura/Foto: Grad Bjelovar
Cijena noćenja u odmaralištu, uz tri obroka na dan te prijevoz autobusom, stoji 30 eura po osobi, s tim da je za djecu cijena niža - 23 eura/Foto: Grad Bjelovar

Bjelovarsko odmaralište u Novom Vinodolskom ide u obnovu: "Nema govora o prodaji"

"Hostel posluje pozitivno, a posjeti ga više od 1️000 osoba u sezoni. Zato nam je cilj u potpunosti osuvremeniti smještajne kapacitete u Hostelu, stare više od 70 godina", kaže HrebakBJELOVAR – Hostel Bjelovar u Novom Vinodolskom prijavljen je na jedan od europskih natječaja s ciljem kompletne obnove.

Tim povodom Hostel su obišli gradonačelnik Dario Hrebak i direktor Marko Mihalinec.

-Projekt je to vrijedan 2,3 milijuna eura, a puno će značiti za Bjelovarčane, uglavnom djecu i umirovljenike, koji ljetuju  u tom popularnom bjelovarskom odmaralištu, poručio je gradonačelnik Hrebak.

Pojasnio je kako im je cilj u potpunosti osuvremeniti smještajne kapacitete u Hostelu, stare više od 70 godina.

Nema prodaje

- Grad Bjelovar jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji nije prodao svoje odmaralište, niti to planira. Nadam da će projekt biti odobren kako bi i budući naraštaji uživali u gradskom odmaralištu, zaključio je.

Inače, cijena noćenja u odmaralištu, uz tri obroka na dan te prijevoz autobusom, stoji 30 eura po osobi, s tim da je za djecu cijena niža - 23 eura. Hostel posluje pozitivno, a posjeti ga više od 1️000 osoba u sezoni, koje odsjednu u prosjeku od oko tjedan dana, otkrivaju i Grada Bjelovara.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!