Fotografija: Prošlogodišnjiu dobitnici županijskih priznanja/Foto: Deni Marčinković
Prošlogodišnjiu dobitnici županijskih priznanja/Foto: Deni Marčinković

Bjelovarsko - bilogorska županija dodjeljuje priznanja pojedincima i kolektivima. Evo detalja

Prema utvrđenim kriterijima dodjeljuju se četiri javna priznanja i to: Povelja počasnog građanina BBŽ, Povelja BBŽ, Plaketa „Tihomir Trnski“ i Medalja BBŽBjelovarsko-bilogorska županija objavila je Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja koja se svake godine zaslužnim pojedincima i kolektivima uručuju u prigodi obilježavanja Dana Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kako je navedeno u natječaju, dobitnici javnih priznanja mogu biti domaće i strane fizičke i pravne osobe koje su svojim radom i djelovanjem i demokratskim usmjerenjem pridonijele promicanju ugleda Bjelovarsko-bilogorske županije.

Četiri kategorije

Prema utvrđenim kriterijima dodjeljuju se četiri javna priznanja i to: Povelja počasnog građanina Bjelovarsko-bilogorske županije, Povelja Bjelovarsko-bilogorske županije, Plaketa „Tihomir Trnski“ i Medalja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prijedlozi se podnose Odboru za dodjelu povelja i priznanja Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije, najkasnije do 23. veljače 2023. godine.

Sve dodatne informacije, kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!