Fotografija: Bjelovarski su puhači postigli fenomenalni uspjeh protekloga vikenda u Opatiji/Foto: Puhački orkestar Bjelovar
Bjelovarski su puhači postigli fenomenalni uspjeh protekloga vikenda u Opatiji/Foto: Puhački orkestar Bjelovar

Bjelovarski Puhački orkestar iz Opatije donio zlatnu plaketu: "Dugo smo i vrijedno vježbali"

"Bjelovarski „prvaci“ danas u 17 i 30 sati predvode povorku Cvjetnog korza središtem grada. Podržimo ih i zajedno čestitajmo na ogromnom uspjehu", poručuju iz Grada BjelovaraBJELOVAR - Na 36. susretu hrvatskih puhačkih orkestara održanom protekloga vikenda u Opatiji, Puhački orkestar Bjelovar osvojio je 1. mjesto, odnosno zlatnu plaketu s pohvalom.

Na smotri je sudjelovalo oko 600 izvođača u 11 orkestara iz cijele Hrvatske.

Vrijedno vježbali

Ogroman je to uspjeh, pa iz Grada Bjelovara podsjećaju kako će „prvaci“ predvoditi povorku Cvjetnog korza središtem grada koji će se održati danas, 12. lipnja u 17,30 sati.

Kako poručuju, prilikom početka okupljanja sudionika Cvjetnog korza, pokraj paviljona u središnjem gradskom parku, zamjenik gradonačelnika Grada Bjelovara Igor Brajdić i predsjednik Puhačkog orkestra Bjelovar Dalibor Kasunić obratiti će se okupljenima.

Dodajmo, bjelovarski puhači već tradicionalno predvode i upotpunjuju gotovo sve gradske manifestacije. A za ovu smotru su, kako sami kažu, jako dugo i vrijedno vježbali.

Podržimo ih i danas te zajedno čestitajmo na velikom uspjehu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!