Fotografija: Bjelovarski plesači/Foto: Plesni klub H-8
Galerija
Bjelovarski plesači/Foto: Plesni klub H-8

Bjelovarski plesači Domagoj Pavlić i Nikolina Škrlec s međunarodnog natjecanja donijeli zlato

Sestre Nika i Lucija Jukić u kategoriji urban fusion/street styles-duo osvojile su 3.mjestoProteklog vikenda u Samoboru je, u organizaciji  domicilnog PK "SamoPles", održan međunarodni plesni festival na kojem je sudjelovalo 2100 plesača iz Hrvatske i susjednih zemalja u različitim plesnim formama i pravcima.

Među natjecateljima su bili i plesači ŠPK „H-8“ kojima je to bilo i prvo natjecanje na takvom festivalu s koreografijama trenerice Nikoline Škrlec. Nastupili su u solo i duo formi.

Sjajni plasmani

-Domagoj Pavlić nastupio je u jazz dance/lyrical jazz, kadeti/juniori i osvojio 1. mjesto bez konkurencije. U istom plesnom pravcu/odrasli Nikolina Škrlec također je osvojila 1. mjesto bez konkurencije. Sestre Nika i Lucija Jukić u kategoriji urban fusion/street styles-duo osvojile su 3.mjesto. Svi su osvojili medalje i diplome, kažu u H-8.

Nikolina Škrlec/Foto: Plesni klub H-8
Nikolina Škrlec/Foto: Plesni klub H-8

Podsjećaju kako već naveliko rade na organizaciji natjecanja "HRVATSKA PLEŠE U VELIKOM TROJSTVU", koje će se održati tijekom travnja i svibnja.

Foto: Plesni klub H-8
Foto: Plesni klub H-8
Lucija i NIka/Foto: Plesni klub H-8
Lucija i NIka/Foto: Plesni klub H-8

Slijedeća tri velika natjecanja, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara, općine Veliko Trojstvo i Bjelovarsko-bilogorske županije „HRVATSKA PLEŠE U VELIKOM TROJSTVU“ održat će se u organizaciji ŠPK H-8 u sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu.

Natjecanje na Bilogori

Prvo po redu je natjecanje 29. travnja "Trofej grada Bjelovara" u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Zatim 13. svibnja "Trofej BILOGORA - Veliko Trojstvo" u umjetničkim i urbanim plesovima dana i 14. svibnja "Dance CUP Bjelovar" plesni festival dana.

Djeca i mladi mogu se i dalje uključiti u treninge hip-hopa i jazz dancea, a sve informacije mogu se dobiti na mob. 092 176 74 66.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!