Fotografija: Foto: Martina Čapo
Galerija
Foto: Martina Čapo

Bjelovarski mališani sade cvijeće za svoje mame: "Dođite na korzo, čekamo vas"

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar organizira eko radionicu sadnje cvijeća u teglice koje će mališani ukrašavati personaliziranim porukamaBJELOVAR - U CUK-u i ove godine, sada već tradicionalno, organiziraju besplatnu radionicu "Tebi na dar" za sve klince koji svojim mamama žele zahvaliti i uljepšati njihov dan.

-Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar nastoji iskoristiti svaku priliku za promicanje kreativnosti i pozitivnih vrijednosti pa smo posljednje dvije godine održavali radionice oslikavanja eko platnenih vrećica i izrade foto okvira koje su mališani poklanjali svojim mamama.

Poticanje kreativnosti i mašte

Ove godine najavljujemo eko radionicu sadnje sadnica cvijeća u teglice koje će mališani samostalno ukrašavati personaliziranim porukama kako bi uz, poticanje kreativnosti i mašte, kod djece probudili i svijest o ekologiji i održivom načinu razmišljanja. Da bismo spasili planet, mnogi moramo promijeniti vlastite navike, a svakako je najvažnije buduće generacije podučiti kako ispravnim postupcima poticati održivi razvoj i ekologiju, kažu iz CUK-a.

Najmlađi Bjelovarčani su pokazali pravo crtačko umijeće/Foto: Martina Čapo
Najmlađi Bjelovarčani su pokazali pravo crtačko umijeće/Foto: Martina Čapo

Vjeruju kada se spoje ljubav i pažnja koju zaslužuju mame te svijest o ekologiji, da nastaju čuda.

Materijal je osiguran

-Naša besplatna radionica "Tebi na dar" održat će se u subotu 13. svibnja od 10:00 sati ispred CUK-a (korzo ispred Erste banke). Pozivamo sve klince, braću, sestre, mame, tate, bake i djedove da nam se pridruže na besplatnoj radionici na kojoj ćemo zasaditi cvijet uz personalizirane poruke koje će djeca darivati svojim mamama povodom Majčinog dana.

Mila je svojoj majci Ivani nacrtala predivan cvijet/Foto: Martina Čapo
Mila je svojoj majci Ivani nacrtala predivan cvijet/Foto: Martina Čapo

Sav potreban materijal, sadnice i teglice smo osigurali, a djecu pozivamo da sa sobom ponesu par zrna mašte i kreativnosti, nekoliko kapi radosti i puno ljubavi kako bi njihova sadnica za mamu izrasla u divan cvijet, jer naše mame to zaslužuju.

Veselimo se ovogodišnjoj radionici "Tebi na dar". Vidimo se u subotu, poručuju iz CUK-a.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!