Fotografija: Foto: Martina Čapo
Galerija
Foto: Martina Čapo

Bjelovarski Komunalac odvozi granje: "Ako ste već orezali voćke, ne čekajte redovnu akciju"

"Granje možete odložiti pokraj smeđeg spremnika i isto će biti odvezeno u sklopu redovitog odvoza biorazgradivog otpada", pojašnjavaju iz KomunalcaBJELOVAR – Iz Komunalca Bjelovar obavještavaju korisnike kako uskoro kreće besplatni odvoz granja iz dvorišta. Naime, besplatni odvoz granja bit će u subotu 6. travnja i 20. travnja 2024. godine.

- Molimo sve da nakon orezivanja uoči organiziranog odvoza, uredno složene snopove granja, živice bez čavala, žice, špage, folije, orezane na duljinu ne veću od 2 metra, iznesu na javnu površinu do 07:00 sati ispred svoje kuće na način da budu dostupni našem vozilu.

U nastavku je popis ulica s područja Grada Bjelovara iz kojih ćemo odvoziti granje. Izostavili smo ulice iz uže gradske jezgre, no ukoliko Vaša ulica nije na popisu, a imate granje koje želite odložiti, molimo da nam se javite prije termina odvoza, poručuju iz Komunalca.

Novost od ove godine

Raspored odvoza pogledajte OVDJE besplatno dovesti u kompostanu tijekom cijele godine. Granje, koru drveta, piljevinu, grmlje, živicu, otpalo lišće, otkos trave, uvelo cvijeće, sijeno, ostatke voća i povrća dovezite u Doline u Prespi od ponedjeljka do petka od 07,00-15,00 sati, te subotom od 08,00-13,00 sati, pojašnjavaju iz Komunalca.

Nadalje, od ove godine postoji još jedna dodatna novost.

- Ukoliko ste već počeli sa orezivanjem svojih voćnjaka, vinograda i uklanjanjem živice, NE ČEKAJTE redovnu akciju odvoza granja već isto ODLOŽITE PORED SMEĐEG SPREMNIKA ZA BIORAZGRADIVI OTPAD i isto će biti odvezeno u sklopu redovitog odvoza biorazgradivog otpada.

Za detaljnije informacije molimo nazvati 043/622-117 I 043/243-821, kažu iz Komunalca.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!