Fotografija: Ramona Pečar osvojila je dvije zlatne medalje, a Sara Haistor dvije srebrne medalje/Foto: Plesni klub H-8
Galerija
Ramona Pečar osvojila je dvije zlatne medalje, a Sara Haistor dvije srebrne medalje/Foto: Plesni klub H-8

Bjelovarske plesačice Ramona i Sara iz Solina kući donijele dva zlata i dva srebra

Ramona Pečar osvojila je dvije zlatne medalje, u standardnim i u latinsko-američkim plesovima, a Sara Haistor dvije srebrne medalje, ponosni su u Plesnom klubu H-8Protekle subote, 25. veljače, u Solinu je održan HSPS BT „Dalmatian Dancesport Challenge 2023". u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Na natjecanju su sudjelovale i dvije solo plesačice bjelovarskog plesnog kluba,H-8 Ramona Pečar i Sara Haistor koje su kući donijele 4 medalje.

-Ramona Pečar osvojila je dvije zlatne medalje, u standardnim i u latinsko-američkim plesovima, a Sara Haistor je osvojila dvije srebrne medalje, ponosni su u klubu.

Konkurencija od 280 plesača

Na natjecanju je, inače, nastupilo 280 plesača sportskog plesa iz 11 klubova iz Hrvatske i Slovenije, a sudilo je 7 međunarodnih sudaca.

Foto: Plesni klub H-8
Foto: Plesni klub H-8

Slijedeće subote članovi ŠPK H-8 Bjelovar putuju na bodovni turnir i KUP u Ivanec, kraj Varaždina.

-Djeca i mladi mogu se i dalje uključiti u treninge standardnih i latinsko-američkih plesova, suvremenog kreativnog plesa, hip-hop i jazz dancea, a sve informacije mogu se dobiti na mob. 092 176 74 66, zaključuju iz H-8.

Na natjecanju je nastupilo 280 plesača sportskog plesa iz 11 klubova iz Hrvatske i Slovenije, a sudilo 7 međunarodnih sudaca.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!