Fotografija: Mercedes je prepriječio prolaz ostalim vozačima/Foto: Snimio čitatelj
Mercedes je prepriječio prolaz ostalim vozačima/Foto: Snimio čitatelj

Bjelovarčanina zgrozio prizor na bolničkom parkiralištu: „Nije on mećku kupio da bi ga crte ograničavale“

Građani tvrde da je ovo svakidašnji prizor, a često kažu, bolničkim parkiralištem hodočasti i policija ne bi li uvela reda zbog nesavjesnih vozačaBJELOVAR – Već duže vrijeme u Bjelovaru je ravno dobitku na lutriji u jutarnjim satima pronaći slobodno parkirno mjesto. Puna su sva parkirališta, podzemna garaža, ulice koje i nisu u središtu grada, a automobil se više ne može na „minutu“ parkirati na nekom ulazu ili pored zebre, Jer su i ta mjesta, inače nedozvoljena za parkiranje, postala parkirališta.

No, čini se kako su Bjelovarčani ili oni koji nekim poslom dolaze u Bjelovar, sve kreativniji pa svoje limene ljubimce ostavljaju na mjestima na kojima to nikako nije normalno.

Policija u ophodnji

Jednog čitatelja jutros je zgrozio prizor parkiranog Mercedesa na bolničkom parkiralištu. Odnosno, ne na parkiralištu već nasred prolaza. I to u suprotnom smjeru. Komentari ostalih građana su brutalni. Jedan od popularnijih svakako je onaj: „Nije on mećku kupio da bi ga crte ograničavale“. Ostali su građani komentirali kako je ovo svakidašnji prizor, a često parkiralištem hodočasti i policija ne bi li uvela reda.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!