Fotografija: Foto: ŠPK H-8
Galerija
Foto: ŠPK H-8

Bjelovarčani rasturili u urbanim i umjetničkim plesovima: "Svi se vratili doma s medaljama"

Trenerica Nikolina Škrlec i predsjednik kluba Dragutin Hubak zadovoljni su prezentiranim plesnim umijećem svojih članova. Smatraju kako se u jakoj konkurenciji nije moglo postići višeBJELOVAR – Protekloga vikenda u Svetom Ivanu Zelini održan je “Explosion International Dance Fest”, na kojem je sudjelovalo više od 750 natjecatelja, među kojima su bili i članovi ŠPK H-8 iz Bjelovara.

Do medalja u svojim kategorijama došli su svi: Karlo Pešava 4. mjesto po odluci sudaca.

Medalje za sve

Barnjak Marija, Jaković Lea, Borovec Roko, Janin Jana, Božić David, Kunić Leon, Diebalo Emili, Lekić Linda, Gašpar Iva i Pešava Karlo 3. mjesto.

Ljubićić Marija 3. mjesto.

Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8

Ileković-Crlenjak Lena, Medvedović Lena, Škojo Anika, Jukić Lucija, Vukobradić Ognjen, Jukić Nika, Polak Jana, Ljubičić Marija, Predavec Nika, Matuš Lana, Sabolović Iva osvojile su odlično 2. mjesto i srebrne medalje.

Pripreme za Samobor

Trenerica Nikolina Škrlec i predsjednik kluba Dragutin Hubak zadovoljni su prezentiranim plesnim umijećem svojih članova. Smatraju kako se u jakoj konkurenciji nije moglo postići više.

- Pozivamo djecu i mlade da nam se pridruže u treninzima, a sve informacije mogu dobiti na 092 176 74 66. Slijedeće natjecanje u urbanim i umjetničkim plesovima je u Samoboru, poručuju iz Kluba.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!