Fotografija: Stomatologinja Danijela Hajdinjak Prihić dežurat će preko vikenda/ Foto: Landental
Galerija
Stomatologinja Danijela Hajdinjak Prihić dežurat će preko vikenda/ Foto: Landental

Bjelovarčani napokon i službeno na raspolaganje dobili dežurnog stomatologa

Iako ovu vrstu usluge HZZO ne pokriva, Hajdinjak Prihić napominje da joj je prvenstvena namjera bila riješiti dugogodišnji gradski problem, a ne zaraditi i stoga će cijene biti minimalneBJELOVAR - Nakon dugo godina Bjelovarčani će ponovno na raspolaganju imati službeno dežurstvo stomatologa preko vikenda. Za ovaj novitet zaslužna je stomatološka ordinacija Ladental, točnije njena vlasnica doktorica dentalne medicine Danijela Hajdinjak Prihić.

Prva pomoć

- Već od ovog vikenda bit ću na raspolaganju građanima. Inače, stomatolozi koji imaju ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje moraju raditi dvije subote u mjesecu do 12 sati. Nakon tog vremena Bjelovarčani do sada službeno nisu imali na raspolaganju stomatologa, stoga sam se i odlučila na ovaj potez. Način rada zamišljen je zapravo na poziv građana, nakon kojeg ću izaći i pružiti im prvu pomoć, objasnila nam je doktorica Hajdinjak Prihić, dodavši da u Bjelovaru postoji još jedan njen kolega koji tu uslugu povremeno nudi. 

Cijene minimalne

Iako ovu vrstu usluge HZZO ne pokriva, Hajdinjak Prihić napominje da joj je prvenstvena namjera bila riješiti dugogodišnji gradski problem, a ne zaraditi i stoga će cijene biti minimalne.

Danijela Hajdinjak Prihić/Foto: Facebook
Danijela Hajdinjak Prihić/Foto: Facebook

- Puno me ljudi već pitalo za ovu uslugu, a s obzirom na to da nisam nikada odbila pacijenta, odlučila sam se za taj korak. Cijene se kreće između 150 i 300 kuna, ovisi o čemu se radi, ali ponavljam, cilj je ljudima pružiti prvu pomoć, dodala je Hajdinjak Prihić.

Svi oni koji osjete zubobolju preko vikenda mogu se javiti na broj 098 913 8501.