Fotografija: Marino Restrepo/Foto: Privatni album
Galerija
Marino Restrepo/Foto: Privatni album

Bivši holivudski glumac dolazi u Pakrac: "Živio život pun poroka, a onda je sreo Isusa..."

Marino Restrepo svoje će svjedočanstvo podijeliti s vjernicima u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu u četvrtak 6. lipnja u 19:30 satiMarino Restrepo iz Kolumbije, bivši je holivudski producent, glumac, glazbenik i skladatelj. Godine 1997. u Kolumbiji su ga oteli gerilci i u zatočeništvu je proveo šest mjeseci.

Tijekom zatočeništva doživio mistično iskustvo prosvjetljenja savjesti i susreta s Gospodinom i nakon čudesnog oslobođenja, posvetio je svoj život Bogu. Već više od 25 godina živi život misionara, snažnog govornika i katoličkog evangelizatora, a zbog posebnosti njegova obraćenja u cijelom svijetu ga nazivaju i „sveti Pavao našeg vremena“.

Ekskluzivni umjetnik

Marino Restrepo će svoje svjedočanstvo podijeliti s vjernicima pakračke župe i to u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu, u četvrtak 6. lipnja u 19:30, nakon večernje svete mise koja počinje u 19 sati.

Službeni plakat
Službeni plakat

Marino je rođen u malom kolumbijskom gradu uzgajivača kave smještenom u Andama, u obitelji s katoličkim tradicijama i odgojen u tim vrijednostima. U dobi od 14 godina preselio se u Bogotu, glavni grad Kolumbije, gdje je završio srednju školu. U dvadesetoj godini oženio se u Bogoti, a potom se nastanio u gradu Hamburgu u Njemačkoj, gdje je studirao umjetnost, glumu i skladanje glazbe na Sveučilištu u Hamburgu. Nakon što je šest godina živio u tom gradu, gdje su mu rođena dva sina, odlazi u Sjedinjene Američke Države, ondje se nastanjuje i povezuje s industrijom zabave. Godine 1985. potpisuje ugovor s tvrtkom Sony Music iz New Yorka kao njezin ekskluzivni umjetnik. Tijekom 33 godine živio je potpuno odvojen od Boga, usredotočen na novac, slavu i zadovoljstvo, duboko uronjen u drogu, promiskuitet, magiju i sve ostale poroke novog doba.

Katolički misionar

Na Božić 1997. oteli su ga gerilci FARC-a. U zatočeništvu je bio šest mjeseci, a tada je milošću Božjom oslobođen. U zatočeništvu je doživio mnogo toga, a najvažniji događaj bio je njegov susret s Gospodinom. Tada je doživio mistično iskustvo prosvjetljenja savjesti, stanje pakla, čistilišta i Božje slave. Poslije toga potpuno je promijenio svoj život i postao katolički misionar. Godine 1999. osnovao je u Bogoti katoličku misiju Peregrinos del Amor (Hodočasnici ljubavi), koju je priznala i odobrila Nadbiskupija Bogota i do danas je evangelizirala u 120 zemalja na 5 kontinenata.

Marino Restrepo je do sada napisao 13 knjiga, a na hrvatski jezik su prevedene knjige: „Iz tame u svijetlo“, „Katolici, probudite se“, „Razmatranje“ i „Katolici i utjecaj novog doba“, a sve knjige će u Pakracu biti ponuđene na prodaju.

Turneja po Hrvatskoj

Osim u Pakracu, tijekom svoje svibanjske i lipanjske turneje u Hrvatskoj Marino Restrepo će svjedočiti još i u Zagrebu, Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Petrinji, Tuhelju, Velikoj Gorici, Dvoru, Ozlju, Pleternici, Kutjevu, Đulovcu, ali i u Bosni i Hercegovini, u Šurkovcu 1. lipnja.

Više informacija o Marinu Restrepu možete pronaći OVDJE, a neka od njegovih predavanja možete proslušati na: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCDBHgLc66JCZyQpzQswuSuXoFSea68Vu

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!