Fotografija: Ambalažu možete donijeti na Reciklažno dvorište lipičkog komunalnog poduzeća Lipikom/Foto: Lipikom
Ambalažu možete donijeti na Reciklažno dvorište lipičkog komunalnog poduzeća Lipikom/Foto: Lipikom

Besplatan povrat prazne ambalaže za poljoprivrednike s područja Lipika i Pakraca

Prikupljanje prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja održat će se 23. lipnja 2022. u vremenu od 9 do 11 sati na prostoru Reciklažnog dvorišta u Poduzetničkoj zoni II u LipikuZa vlasnike OPG-a s područja Grada Lipika i Grada Pakraca te okolice djelatnici poduzeća "CIAK" iz Donjeg Stupnika održat će 23. lipnja 2022. godine prikupljanje prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja u vremenu od 9 do 11 sati na prostoru Reciklažnog dvorišta u Poduzetničkoj zoni II u Lipiku, Ivana Mažuranića 81, piše lipički Compas.hr.

Popis tvrtki

Sakupljat će se isključivo prazna ambalaža tvrtki proizvođača/uvoznika koji financiraju projekt i omogućavaju poljoprivrednicima besplatan povrat njihove ambalaže: Agroavant, AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Corteva Agriscience (Dow AgroSciences), Danon, Euroazijski pesticidi, Florel, Genera, Iskra Zelina Kemijska Industrija, Nufarm, Monsanto, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro. Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena. Povrat prazne ambalaže za poljoprivednike je besplatan.

Iz Reciklažnog dvorišta ističu kako se povratna ambalaža (plastične boce...) toga dana neće otkupljivati, piše Compas.hr.