Fotografija: Na koncert su svi dobrodošli/Foto: Udruga Krijesnice/Privatni album, MojPortal
Galerija
Na koncert su svi dobrodošli/Foto: Udruga Krijesnice/Privatni album, MojPortal

Bend Ringišpil nastupa u bjelovarskom Domu kulture: "Sviramo za Evu (9) kojoj se vratila leukemija"

9-godišnja Eva trenutačno je na Rebru i prima novu turu kemoterapija. Hrabra će djevojčica morati na transplataciju koštane srži. Pomognimo svi zajedno da cijeloj obitelji olakšamo bolničke daneBJELOVAR – Sljedeće subote, 9. ožujka u Domu kulture u Bjelovaru održat će se donacijski koncert namijenjen Evi Vitanović, malenoj Bjelovarčanki koja se bori s leukemijom. Jednu je bitku već dobila prije dvije godine, no bolest se vratila.

Kako bi obitelji pomogli u tim teškim vremenima, građani su kroz nekoliko akcija već pomogli prikupljanjem financijskih sredstava, a svoj doprinos sada žele dati i članovi benda Ringišpil.

Svi su dobrodošli

Kako nam kaže Marko Lovrić, u kratkom vremenu su se dosjetili da i oni žele i mogu pomoći, te su u samo par dana organizirali donacijski koncert na koji mogu doći svi koji žele.

Eva i mama/Foto: Udruga Krijesnice/Privatni album
Eva i mama/Foto: Udruga Krijesnice/Privatni album

- Mjesta se moraju rezervirati unaprijed i to na mail: pomoczaevu@gmail.com. Pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu, provedu lijepu večer i pomognu, svatko u okviru svojih mogućnosti, djevojčici koja se bori s opakom bolešću. Oni su naši sugrađani, prijatelji i iako su skromni i samozatajni, mi im želimo omogućiti da u ovim teškim trenucima barem ne misle na financijske izdatke kojih zbog liječenja ima poprilično, kaže Marko.

Obiteljska prijateljica Vitanovićevih otkrila nam je kako je 9-godišnja Eva trenutačno na Rebru i kako prima novu turu kemoterapija. 

Mora na transplataciju koštane srži

Hrabra će djevojčica morati na transplataciju koštane srži. 

Foto: Ringišpil
Foto: Ringišpil

- Eva mora dobivati posebne suplemente, drugačiju hranu, posebnu kozmetiku, a sve to je veoma skupo. Osim toga, skupa su i putovanja, kao i boravak majke u Zagrebu tako da svaki novac dobro dođe. Znamo sve iz prve ruke jer se sjećamo njihove borbe od prije dvije godine. Zato želimo pomoći na sve moguće načine, kaže nam obiteljska prijateljica i naglašava kako je Eva jaka djevojčica koja će se i ovoga puta izboriti za sebe i svoj život.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!