Fotografija: Foto: Deni Marčinković, Martina Čapo
Galerija
Foto: Deni Marčinković, Martina Čapo

Barbara Kolar, Mate Janković i Dario Hrebak u Zagrebu pozivaju ljude da dođu na Terezijanu

Na konferenciji za medije u Zagrebu sudjelovat će i poznati chefovi Ivan Pažanin i Mate Janković kao predstavnici Burger festivala, te intendantica riječkoga HNK Dubravka VrgočTerezijana, najpopularnija bjelovarska manifestacija koju zajedno organiziraju Grad Bjelovar u suradnji s Centrom za cjeloživotno učenje i kulturu i Turističkom zajednicom Bilogora-Bjelovar sve je bliže. Naime, trajat će od 13. do 16. lipnja, a ove godine pokrovitelj je Ministarstvo turizma i sporta.

Barbara Kolar sjajno je utjelovila Caricu Mariju Tereziju/ Foto: Deni Marčinković
Barbara Kolar sjajno je utjelovila Caricu Mariju Tereziju/ Foto: Deni Marčinković

Riječ je o 28. izdanju najveće gradske manifestacije, čiji su temelji nastali na bjelovarskoj povijesti, a cilj joj je prikazati ono najbolje što Bjelovar nudi svojim sugrađanima i turistima koji ga posjećuju. Uz mnoga kulturna događanja, kao i gastronomska iznenađenja, organizirani su brojni zabavni sadržaji za sve naraštaje tijekom četiri dana.

Voditeljice programa

Ovogodišnji program bit će predstavljen na konferenciji za novinare u utorak, 4. lipnja 2024., u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, dvorana Judita, u 14 sati, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb.

Mate Janković/Foto: Martina Čapo
Mate Janković/Foto: Martina Čapo

Uz bjelovarskoga gradonačelnika Darija Hrebaka i njegovog zamjenika Igora Brajdića te ravnateljicu Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar Ivanu Hrpalo i direktoricu Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar Anu Kelek, na konferenciji će sudjelovati Doris Pinčić i Barbara Kolar kao jedne od voditeljica programa na manifestciji, poznati chefovi Ivan Pažanin i Mate Janković kao predstavnici Burger festivala, intendantica riječkoga HNK Dubravka Vrgoč, koja je osmislila dolazak carice Marije Terezije i njezine pratnje, što je i središnji događaj manifestacije.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Također, sudjelovat će i dio izvođača glazbenog programa Terezijane: Parni Valjak, Sanja, Marinko i Zec (Novi Fosili) te Martin Kosovec, pobjednik posljednjeg izdanja emisije The Voice.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!