Fotografija: Damir Bajs upozorava da se njegov priotukandidat Marko Marušić uplašio sučeljavanja jedan na jedan/Foto: MojPortal.hr
Damir Bajs upozorava da se njegov priotukandidat Marko Marušić uplašio sučeljavanja jedan na jedan/Foto: MojPortal.hr

Damir Bajs: "Marušić se boji sučeliti sa mnom 'jedan na jedan'

Sad kad smo ostali samo on i ja, bilo bi mnogo više vremena da usporedimo ideje i vizije. No, on je današnje sučeljavanje odbio bez ijednog jasnog razloga, poručuje BajsNa adrese medija stiglo je priopćenje od Damir Bajs Nezavisne liste u kojem se osvrću na činjenicu da je HDZ-ov i HSLS-ov kandidat za župana Marko Marušić odbio sučeljavanje na radiju. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Prošli tjedan svih pet kandidata za župana Bjelovarsko-bilogorske županije sudjelovali su na sučeljavanju na Radiju Terezija. Nakon prvog izbornog kruga, preostala dvojica kandidata dobili su poziv da sudjeluju i u ovotjednom sučeljavanju: pobjednik prvog kruga, župan Damir Bajs tu je ponudu prihvatio, no drugoplasirani kandidat, gospodin Marko Marušić odbio je sudjelovati u novom sučeljavanju, čime je poslao jasnu poruku da se boji sučeljavanja 'jedan na jedan'.

Bit će još prilike

-Nakon izbora i pobjede u prvom krugu, bio sam jasan kad sam rekao da će sučeljavanja s drugoplasiranim kandidatom HDZ-a, gospodinom Marušićem, omogućiti svim stanovnicima županije da nas čuju kako izravno predstavljamo svoje rezultate i sučeljavamo se oko naše vizije županije. Sad kad smo ostali samo on i ja, bilo bi mnogo više vremena da usporedimo ideje i vizije. No, on je današnje sučeljavanje odbio bez ijednog jasnog razloga. Žao mi je što se danas nećemo sučeliti, a nadam se da neće odbiti i preostala dva planirana sučeljavanja, kazao je župan Damir Bajs", a stoji u priopćenju Damir Bajs Nezavisne liste.