Fotografija: Članovi udruge često djecu pokušavaju naučiti koliko se važno baviti sportom/Foto: Facebook Argonauti
Galerija
Članovi udruge često djecu pokušavaju naučiti koliko se važno baviti sportom/Foto: Facebook Argonauti

Argonauti i Djed Božičnjak ove nedjelje pripremaju druženje s bjelovarskim mališanima

"Zamislili smo da naše druženje bude popraćeno božićnim pjesmama, a klincima ćemo podijeliti majice i slatkiše. Argonauti će rado odgovarati na sva pitanja bjelovarskih mališana", kaže ČončBJELOVAR – Ove nedjelje, 5. prosinca s početkom u 10 sati pored bjelovarskog paviljona mališane čeka pravo iznenađenje. Naime, Argonauti, bjelovarska najjača sportska udruga, odlučila je svoje vrijeme posvetiti djeci i to kako bi ih educirali i motivirali da se bave sportom.

Proljetni trening Argonauta/Foto: Martina Čapo
Proljetni trening Argonauta/Foto: Martina Čapo

Iz tog razloga već su ranije za njih organizirali nekoliko radionica pod nazivom „I ja želim biti Argonaut“. Druženje s djecom na paviljonu ove nedjelje dio je tog projekta, a gost druženja bit će i Djed Božićnjak.

Dijelit će majice i slatkiše

Spomenimo, neke od ovogodišnjih aktivnosti bile su akcije „Kupom u dahu“ i „Valovi energije – HEP“, a što još veliko planiraju u 2022. godini, Argonauti će najaviti upravo na druženju s najmlađima.

Tomislav Smrček Čonč, kapetan Argonauta/Foto: Martina Čapo
Tomislav Smrček Čonč, kapetan Argonauta/Foto: Martina Čapo

Osim druženja, Argonauti su za mališane pripremili i simbolične nagrade koje će im donijeti Djed Božićnjak.

- Zamislili smo da naše druženje bude popraćeno prigodnim božićnim pjesmama, a klincima ćemo podijeliti majice i još neke sitnice u vidu slatkiša. Najvažnije da se podružimo, zato će Argonauti rado odgovarati na sva pitanja bjelovarskih mališana – kazao nam je predsjednik udruge Tomislav Smrček – Čonč dodavši kako se nada velikom odazivu klinaca.