Fotografija: Daruvarska Liga protiv raka kroz donacije građana prikupila preko pet tisuća kuna za prijevoz onkoloških bolesnika/Foto: Vladimir Bilek
Daruvarska Liga protiv raka kroz donacije građana prikupila preko pet tisuća kuna za prijevoz onkoloških bolesnika/Foto: Vladimir Bilek

Apel Lige protiv raka Daruvar: "Trebamo novo vozilo za prijevoz onkoloških bolesnika"

Do sada su prevezli više od 350 onkoloških bolesnika s daruvarskog područja, a za prijevoz su unajmljivali autoLiga protiv raka Daruvar pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za nabavku vozila za prijevoz onkoloških bolesnika na kemoterapije i zračenja u Zagreb.

Kako kažu, ovaj projekt provode već dvije godine i do sada su prevezli više od 350 osoba, odnosno vozili su za Zagreb 234 puta.

Borba s bolešću

- Za prijevoz smo do sada uzimali automobil u najam. Troškovi najma su veliki pa smo odlučili da kupimo auto za potrebe prijevoza onkoloških bolesnika. U zadnje vrijeme sve je više zahtjeva za prijevoz jer je, na žalost, i sve više naših sugrađana oboljelih od malignih bolesti - poručuju iz Lige protiv raka Daruvar i ovim putem mole sve građane da kao i mnogo puta do sada, prepoznaju važnost njihove akcije i da svojom donacijom, u okviru svojih mogućnosti, pomognu u nabavci vozila.

Na taj način ćete pomoći našim sugrađanima, rodbini, prijateljima, i barem malo olakšati borbu s tom zloćudnom bolesti.

Uplate na žiro račun

- Znamo da imate veliko srce, što ste i do sada puno puta pokazali, pa se nadamo da ćete i ovaj put pomoći našoj Ligi i našim članovima koji su oboljeli - dodaju iz Lige. 

Uplate se mogu vršiti na žiro račun Lige protiv raka Daruvar otvoren u Privrednoj banci Zagreb,

IBAN: HR4723400091111015849, s naznakom: donacija za kupnju automobila.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!