Fotografija: Načelnik Josip Stjepanović uručio je Antunu Vargi plaketu/Foto: Općina Dežanovac
Galerija
Načelnik Josip Stjepanović uručio je Antunu Vargi plaketu/Foto: Općina Dežanovac

Antun Varga dobio plaketu za 30 godina aktivnog sudjelovanja u radu Općinskog vijeća Dežanovac

Antun Varga u vijeću od njegovog osnivanja, a svojim radom i zalaganjem uvelike je pridonio razvoju Općine DežanovacVijećnik Antun Varga dobio je jučer na 13. sjednici Općinskog vijeća Općine Dežanovac plaketu za 30 godina aktivnog sudjelovanja u radu Općinskog vijeća Dežanovac.

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Dežanovac/Foto: Općina Dežanovac
Vijećnici Općinskog vijeća Općine Dežanovac/Foto: Općina Dežanovac

Kako su izvijestili iz Općine Dežanovac, Antun Varga u vijeću od njegovog osnivanja, a svojim radom i zalaganjem uvelike je pridonio razvoju Općine Dežanovac, što kao vijećnik, što kao predsjednik vijeća.

Izniman doprinos

Plaketu za izniman doprinos i rad uručio mu je načelnik Općine Dežanovac Josip Stjepanović koji mu je tom prilikom čestitao i zahvalio se za sve što je do sada učinio, i što će još učiniti za Općinu Dežanovac.

Načelnik Josip Stjepanović zahvalio je Antunu Vargi za sve što je učinio za Općinu Dežanovac/Foto: Općina Dežanovac
Načelnik Josip Stjepanović zahvalio je Antunu Vargi za sve što je učinio za Općinu Dežanovac/Foto: Općina Dežanovac

- On je ovdje od prvog saziva Općinskog vijeća pa sve do danas. Našem Antunu je ovo priznanje samo vjetar u leđa da i dalje bude aktivan kao i do sada - rekla nam je pročelnica Ljubica Ilinović.

Povećanje naknada

Inače, na 13. sjednici Općinskog vijeća Općine Dežanovac jedna od točaka dnevnog reda bilo je godišnje izvješće o izvršenju proračuna za prošlu godinu, kao i Odluka o izmjenama i dopunama odluke o socijalnog skrbi.

- Podignuli smo naknade za novorođenu djecu tako da će naknada za prvo dijete iznositi 150 eura, za drugo 300 i za treće i svako slijedeće 450 eura - rekla nam je općinska pročelica Ljubica Ilinović.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!