Fotografija: Pogodnosti koje možete iskoristiti su svakako i šetnja Rimskom park šumom i Julijevim pakom/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Pogodnosti koje možete iskoristiti su svakako i šetnja Rimskom park šumom i Julijevim pakom/Foto: Daruvarske toplice

Aktivna jesen u Daruvarskim toplicama: "Napunite baterije u našoj wellness spa oazi"

Kupanje u bazenu s termalnom ljekovitom vodom, jacuzzi, finska i infracrvena sauna, parna kupelj i solarij, te korištenje bicikla i opreme za nordijsko hodanje tek su neke od pogodnosti iz ponudeDARUVAR – U Daruvarskim toplicama pripremili su za sve svoje goste primamljivu jesensku ponudu koja se teško može odbiti. Naime, sve kraći dani mnogima stvaraju nelagodu. Osim što se sjetno prisjećamo uskoro minulog ljeta, nedostaje nam energije pa smo često umorni i bezvoljni.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Akcijska wellness ponuda pod nazivom Aktivna jesen koja traje sve do 10. studenoga stoga je rješenje koje će mnoge obradovati.

Korištenje bicikla i opreme

-Naš akcijski aranžman koji smo osmislili uključuje tri dana i dva polupansiona, bife stol, smještaj u dvokrevetnoj sobi lječilišnog hotela Termal s depandansom Arcadia. Zatim, kupanje u bazenu s termalnom ljekovitom vodom, dva puta po jedan sat korištenja wellness spa oaze (jacuzzi, finska i infracrvena sauna, parna kupelj i solarij), korištenje bicikla i opreme, kao i korištenje opreme za individualno nordijsko hodanje.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Pogodnosti koje možete iskoristiti su svakako šetnja Rimskom park šumom i Julijevim pakom, a za djecu do 7 godina osiguravamo besplatan boravak, pojašnjavaju detalje iz akcijske ponude iz Daruvarskih toplica.

Za sve informacije i rezervacije obratite im se, poručuju s povjerenjem.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!