Fotografija: Velik broj Daruvarčana uživa u ovom događaju/Foto: Saša Selihar
Velik broj Daruvarčana uživa u ovom događaju/Foto: Saša Selihar

AD Kumova Slama: "Zbog meteoroloških (ne)prilika otkazuje se promatranje meteorskog roja Perzeida"

U Astronomskom društvu Kumova Slama još uvijek gaje tihu nadu da će se prognoza poboljšati te pozivaju sve zainteresirane da prate njihovu Facebook stranicu za eventualnu "last-minute" objavuAstronomsko društvo Kumova Slama iz Daruvara objavila je tužnu vijest za sve koji su se spremali petak navečer provesti na Petrovom vrhu. Naime, zbog nepovoljnih meteoroloških najava otkazuje se promatranje takozvanih suza svetog Lovre.

- Nažalost, zbog meteoroloških (ne)prilika koje nas očekuju ovaj vikend, primorani smo otkazati planirano promatranje meteorskog roja Perzeida koje je bilo planirano za petak 12. kolovoza, poručili su iz AD Kumova Slama.

Moguća "last-minute" objava 

Podsjetimo, događaj koji brojni Daruvarčani obožavaju trebao se održati ispred planinarskog doma na Petrovom vrhu, s početkom u 21 sati, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Međutim, u Astronomskom društvu Kumova Slama još uvijek gaje tihu nadu da će se vremenska prognoza poboljšati te pozivaju sve zainteresirane da prate njihovu Facebook stranicu za eventualnu "las-minute" objavu.