Fotografija: Bjelovarske juniorke sjajne na državnoj prvenstvu u seniorskoj konkurenciji/ Foto: AK Bjelovar
Galerija
Bjelovarske juniorke sjajne na državnoj prvenstvu u seniorskoj konkurenciji/ Foto: AK Bjelovar

Bjelovarska atletičarka Lucija Jozić peta u državi na 400 metara s preponama

"Lucija je istrčala 1:07,61, što je njezin osobni rekord, a odličan rezultat postigla je i Ana Mišir koja je zauzela 13. mjesto na 100 metara", kažu iz AK Bjelovar



Proteklog vikenda održano je državno prvenstvo u atletici za mlađe seniore i seniorke u Zagrebu. Atletski klub Bjelovar imao je dvije predstavnice, Anu Mišir i Luciju Jozić koje se inače natječu u kategoriji juniorki.

Lucija Jozić, Gordan Klasić i Ana Mišir/ Foto: AK Bjelovar
Lucija Jozić, Gordan Klasić i Ana Mišir/ Foto: AK Bjelovar

- Prvoga dana, u subotu, Ana Mišir je istrčala sjajan rezultat na 100 m i tako ostvarila 13. mjesto u državi s rezultatom 13,26 sec. Lucija Jozić pokazuje sjajnu formu na 400 m i dolazi blizu svog osobnog rekorda u vremenu 59.59 sec i to joj donosi 7. mjesto na državnom prvenstvu, izvijestili su iz AK Bjelovar.

Juniorke u seniorskoj konkurenciji

Kako kažu, drugi dan bio je rezerviran samo za Luciju Jozić koja je trčala jednu od najtežih disciplina, 400 m s preponama.

- Lucija je srušila svoj osobni rekord za dvije sekunde i tako zauzela 5. mjesto s vremenom od 1:07,61. Moramo naglasiti kako je ovo seniorska konkurencija, a djevojke su juniorke i već ostvaruju zapažene rezultate u seniorskoj kategoriji, poručili su iz AK Bjelovar.

Lucija je postavila osobni rekord/ Foto: AK Bjelovar
Lucija je postavila osobni rekord/ Foto: AK Bjelovar
Sjajan nastup u obje utrke/ Foto: AK Bjelovar
Sjajan nastup u obje utrke/ Foto: AK Bjelovar

Za kraj recimo i to da je trener mladih i talentiranih atletičarki Gordan Klasić poručio da je natjecanje ujedno i kraj sezone te da ih sada čeka težak rad kako bi iduće godine bili na postoljima. 

Foto: AK Bjelovar
Foto: AK Bjelovar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!